POVEČAJTE ZADOVOLJSTVO IN ZVESTOBO VAŠIH STRANK

Slovenske dezinfekcijske polnilne postaje za javne lokacije

– zagotovite hitro in varno polnjenje vseh tipov mobilnikov

– omogočite dezinfekcijo in sterilizacijo telefonov strank

odpravite tesnobo strank ob praznih mobilnikih

– omogočite dosegljivost in povezanost vaših strank

povečajte promet in podaljšajte čas bivanja strank na lokaciji

Dezinfekcijska polnilna postaja za telefone na javni lokaciji
Več informacij

ZAKAJ NAJ BO POLNILNA POSTAJA ZA TELEFON PRISOTNA NA VAŠI LOKACIJI?

dodatna inovativna ponudba
podaljšan čas  obiska strank na vaši lokaciji
varno polnjenje vseh tipov mobilnih telefonov
brez stresa zaradi prazne baterije
večja lojalnost obiskovalcev
učinkovita dezinfekcija in sterilizacija mobilnikov
UVC svetloba uniči 99,9 % virusov in bakterij  (več informacij)

SLOVENSKA DEZINFEKCIJSKA POLNILNA POSTAJA
ZA TELEFON IN TABLICO NA JAVNIH LOKACIJAH

NAJEM ALI NAKUP?

Organizirate dogodek? Iščete izviren in učinkovit način za sodelovanje z udeleženci dogodka? Najem polnilne postaje je odlična dopolnitev in zelo uporabna storitev na vsakem dogodku. Zagotavlja večje zadovoljstvo udeležencev in dvigne nivo dogodka na višji nivo. LCD zaslon z visoko ločljivostjo poda vaše sporočilo ciljni publiki na atraktiven način. Postaja je lahko odlična dopolnitev za izboljšanje sponzorskega paketa.

Gostje oziroma udeleženci dogodka vam bodo zagotovo zelo hvaležni za prisotnost postaje. Omogočite jim udeležbo dogodka brez stresa zaradi prazne baterije. Naj si dogodek zapomnijo po dobri vsebini in prijetnem vzdušju. Pošljite povpraševanje tukaj.

Polnilna postaja za telefone v nakupovalnem centru

Nakupovalni centri

Po raziskavi (Bloomberg) je možnost polnjenja mobilnih telefonov v času nakupovanja zelo pomembna za velik odstotek kupcev:

 • 61% anketirancev pravi, da brezplačna storitev polnjenja mobilnikov vpliva na njihovo odločitev, predvsem da pridejo v določen nakupovalni center,
 • 56% jih je izjavilo, da je v nakupovalnem centru preživelo več časa predvsem zato, ker lahko polnijo in razkužijo svoj telefon,
 • 56% uporabnikov troši denar, medtem ko čakajo na polnjenje in dezinfekcijo mobilnika (na primer hrana, pijača in nakup izdelkov ali storitev).
Polnilna postaja za telefone in tablice

Turizem in javne ustanove

Dezinfekcijska polnilna postaja za telefon je predvsem aktualna na naslednjih lokacijah kot so:

 • kampi, hoteli, kongresni centri, terme, turistično informacijske točke,
 • železniške postaje, avtobusna postajališča, casino-ji, športni objekti,
 • univerze, izobraževalne ustanove, knjižnice, bolnišnice, zdravstveni domovi,
 • poslovne stavbe, tehnološki parki, občine, itd
Polnilna postaja za mobilnike

Sejmi in dogodki

Polnjenje telefonov na dogodkih med drugim podaljšuje čas prisotnosti obiskovalcev in zagotovo dvigne nivo dogodka na višjo raven. Polnilne postaje so prisotne na naslednjih dogodkih. To so na primer večji sejmi, seminarji, kongresi, simpoziji, strokovna, poslovna in družabna srečanja, predavanja, predstavitve, prireditve, delavnice in druga srečanja.

Polnilna omarica za telefone na javni lokaciji

Športni in zabaviščni parki

Polnilne omarice za telefone so prisotne v športnih in zabaviščnih parkih ter fitness, bowling in biljard centrih. Med drugim na ta način lastniki centrov podaljšajo čas obiska svojih strank. Nadalje to prispeva k večji potrošnji (pijača in hrana ter druge storitve) in večjemu zadovoljstvu obiskovalcev.

POLNILNA POSTAJA ZA TELEFON IN TABLICO NA JAVNIH LOKACIJAH
MNENJA NAŠIH STRANK

Gosti kampa Danica so bili nad polnilnim stolpom naravnost navdušeni. Najbolj jih je privlačilo dejstvo, da so mobilniki zaklenjeni in ves čas pod nadzorom. Zaradi brezplačne uporabe je bilo zanimanja veliko, kakšen večer celo preveč, tako da je zmanjkalo prostih predalčkov. Čistilke so tudi opazile, da jim sedaj v toaletah polnilci in mobiteli ne visijo več iz vsake proste vtičnice. Naprava je bila v visoki sezoni vedno polno zasedena in po našem mnenju odlična dodatna ponudba kampa s katero smo vsi le pridobili. S preprosto uporabo pa smo zadovoljni tako mi na recepciji kot sami uporabniki – naši gosti.

KAMP DANICA, BOHINJSKA BISTRICA

V  kampu Liza je bil polnilni stolp  letos definitivno ena izmed stvari, ki so naše goste najbolj navdušile in razveselile. Ne samo za polnjenje telefonov in tablic, predalčke so gostje uporabljali tudi za shranjevanje raznih dragocenih predmetov. Ker je bil stolp na voljo vsem gostom in to kar brezplačno, se je nemalokrat zgodilo tudi to, da so bili vsi predalčki hitro polni in gostje so čakali na vrsto za polnjenje svojega mobilnika. Glede na to, kako so bili gostje letos navdušeni nad napravo, smo prepričani, da bomo polnilni stolp obdržali  v  svoji ponudbi in verjetno  se bomo v prihodnje odločili še za kakšnega.

KAMP LIZA, BOVEC

Našim gostom se je polnilni stolp zdel zelo koristna pridobitev. Predvsem, ker je uporaba brezplačna, varna in enostavna. Predalčki za mobilne telefone so dovolj veliki, da so gostje velikokrat vanje shranili tudi dokumente in druge vredne oz. dragocene predmete. Gostje so izpostavili kot prednost tudi to, da lahko do naprave dostopajo kadarkoli, saj smo v našem kampu  polnilni stolp namestili v skupni prostor, do katerega lahko gostje dostopajo ne glede na odpiralni čas recepcije.

KAMP KOVAČ, BOVEC

Polnilno postajo Napolnite.si imamo v recepciji kampa že drugo leto na voljo za brezplačno uporabo gostom.

Polnilni stolp se je izkazal za zelo pozitivno pridobitev iz naslednjih razlogov:

 • gostje lahko telefon polnijo varno, saj ga zaklenejo v trezor s kodo, ki jo poznajo samo oni
 • gostje lahko polnilnico uporabljajo sami brez podpore receptorjev, tako da jim ni potrebno čakati v vrsti
 • polnilnica je prilagojena za vse tipe telefonov, kot tudi tablic
 • telefonska polnilnica je izjemno enostavna za uporabo.

Telefonsko polnilnico bi za podporo recepcijam, restavracijam, barom in podobnim objektom vsekakor z veseljem priporočili.

KAMP BLED, BLED

Polnilna postaja je izvrstna pridobitev za našo posredniško poslovalnico v Celju, saj ponuja dodano vrednost za naše obiskovalce. Poleg zadovoljstva obstoječih naročnikov privablja tudi naključne obiskovalce v mestu.

TELEMACH CELJE CENTER, CELJE

Polnilna postaja napolnite.si se je izkazala za zelo praktična, še posebej prav pride backpackarjem ali motoristom, ki s seboj nimajo električnih podaljškov za omarice v kampu. Počutijo se precej bolj varno in sproščeno, ker lahko sami zaklenejo telefon v omarico, saj imajo svojo kodo. Če kodo pozabijo, je naša recepcija vedno odprta celo noč in pri roki imamo vedno ključ za polnilno postajo. Še nikoli se ni zgodilo, da bi komurkoli ukradli kakršnokoli elektronsko napravo. Največja prednost polnilne postaje pa vidimo v dejstvu, da so naprave hitro napolnjene, kar pomeni, da gostom ni potrebno  polniti naprav cel dan, temveč največ uro in pol. S polnilno postajo napolnite.si smo zelo zadovoljni.

KAMP ŠOBEC, LESCE

S polnilno postajo smo razširili svojo ponudbo in gostom na ta način omogočili, da si ob obisku napolnijo svoje mobilne naprave, ter pri nas podaljšajo čas obiska. Polnilna postaja se je izkazala za pravi hit na letališču v Bovcu, saj je to sedaj ena izmed najbolj popularnih točk, kjer se gostje zadržujejo. Redkokdaj se zgodi, da bi bilo kakšno polnilno mesto ali polnilni kabel prazen.

LETALIŠČE , BOVEC

V Europarku želimo našim obiskovalcem vedno ponuditi rešitve z visoko dodano vrednostjo in v to kategorijo zagotovo sodi tudi polnilna postaja za mobilne telefone. Obiskovalci so omarico za hitro in varno polnjenje dobro sprejeli in jo redno uporabljajo, tako da smo z napravo zelo zadovoljni.

EUROPARK, MARIBOR

Polnilna postaja obiskovalcem Supernove Ljubljana Rudnik omogoča hitro in kvalitetno rešitev polnjena mobilnih naprav. Polnilnica je zaradi svoje elegantnosti in enostavnosti v našem nakupovalnem centru izjemno dobrodošla, saj tudi na takšen način ostajamo v toku s časom digitalne dobe.

SUPERNOVA , LJUBLJANA RUDNIK