O NAS

KAGOS PRO d.o.o. je inovativna družba, ki nudi napredne rešitve – dezinfekcija in polnjenje telefonov in tablic na javnih mestih. Smo vodilni proizvajalec in ponudnik v Sloveniji, polnilne postaje pa smo uspešno namestili tudi v drugih državah. Vseskozi sledimo novim tehnologijam in jih sproti implementiramo v naše produkte in procese. Ponosni smo, da je polnilna postaja, omarica za telefone plod slovenskega znanja in razvoja.

Načrtujemo, izdelujemo in nameščamo postaje, ki imajo večje število polnilnih mest za hitro in varno polnjenje vseh tipov mobilnikov. Postaje lahko oblikujemo glede na arhitekturne zahteve naročnika in jih oblečemo v skladu z njegovo celostno grafično podobo.

Nudimo postaje brez ali z LCD zaslonom, kar omogoča prikazovanje promocijskih sporočil. Stranki nudimo tudi prilagojeno obliko naprave oz. število polnilnih mest. Prisotni smo v največjih nakupovalnih centrih, casino-jih, kampih, hotelih, kavarnah, izobraževalnih ustanovah, poslovnih stavbah, turističnih destinacijah itd.

Polnilna postaja, omarica za telefone ne opravlja samo funkcije polnjenja baterij telefonov, ampak lahko ima tudi funkcijo učinkovite dezinfekcije. Z uporabo UV-C svetlobe se mobilnik že v nekaj minutah temeljito razkuži. Največkrat se nam zgodi, da zmanjka baterije ravno takrat, ko smo kje na poti oz. izven dosega polnjenja. Kamorkoli gremo, gre z nami tudi naš mobilni telefon. Odlagamo ga na razne javne površine, kjer so nevidne bakterije in virusi. Naš produkt na javnih lokacijah rešuje dva problema: brazno baterijo in z virusi ter bakterijami umazan telefon.

POSLANSTVO

Naše poslanstvo je zagotavljanje napredne tehnologije, ki lahko kratkoročno in dolgoročno ustvari vrednost in učinkovitost za naše stranke in njihove kupce, uporabnike ali obiskovalce. S tem izboljšamo ugled in blagovno znamko naših strank, kar doprinese k večjemu zadovoljstvu obiskovalcev, višji dodani vrednosti, podaljšanemu časa obiska in večji zvestobi.

PODATKI PODJETJA
Podjetje: KAGOS PRO d.o.o.
Naslov: Valvasorjeva 46, 3000 Celje, Slovenija
Matična št.: 8624763000
Zavezanec za DDV: DA
ID za DDV: SI44459726
Osnovni kapital: 23.010,00 €
Direktor: Katja Golob, mag.
Banka: Delavska hranilnica d.d.
IBAN: SI56 6100 0002 3818 891
Telefon: +386 30 650 540
e-Mail: info@napolnite.si
Production line